Sterk innsats av talentet fra Tromsø!

Nylig deltok formann i Tromsø FpU, Alexander Wollmann på sin andre samling i Fremskrittspartiets Ungdoms talentprogram i Oslo. Denne helgen var hovedfokuset på ledelse, tale og media.

  • «Det var en veldig lærerik helg. Vi fikk gode erfaringer og kurs innen ledelse og media noe som er veldig viktig at vi har god kunnskap og erfaring med!» forteller Wollmann

 

Besøk av First House

Talentene fikk også besøk og et kurs av Ola Berget, som jobber innen mediehåndtering, politisk analyse og budskapsutvikling i First House.

  • «Det er veldig gøy at vi får kurs fra eksperter innen feltene vi jobber med. Det er veldig lærerikt og spennende» legger han til.

 

Fornøyd mentor

Sentralstyremedlem og mentor, Fredrik Juel Hagen er veldig fornøyd med innsatsen og progresjonen til formannen i Tromsø:

  • «Wollmann tar utfordringer på strak arm og er ikke redd for å prøve seg på noe nytt. Jeg er spent på hva han kan få til i månedene fremover!» forteller mentoren

 

Kristian Eilertsen, 1. nestformann i Fremskrittspartiets Ungdom mener også at Alexander har gjort det bra i helgen:

  • «Alexander presterte meget godt under samlingen i helgen. Han er en dyktig, ung politiker, og dette viser at Troms FpU fortsetter å produsere nye talenter på løpende bånd» forteller Eilertsen.

 

Den neste samlingen til Alexander er i midten av oktober, og da skal fokuset være på mediehåndtering, debatt og konflikthåndtering.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized