Imponerte på debattantskolering

Helgen 10-12.februar arrangerte hovedorganisasjonen til FpU debattantskolering for region nord. Her imponerte de fem deltakerne fra Troms FpU.

 

Alle lokallagsformennene og fylkesformann, Anne Grethe Svee Strande, deltok på skoleringen. Strande sier hun er overrasket over hvor høyt nivået på deltakerne fra Troms var.

 

  • Jeg hadde selvfølgelig en del forventninger til de fylkesstyret valgte å sende på debattantskoleringen, men alle sammen overgikk forventningene mine med god margin. Jeg er utrolig stolt over innsatsen som hver og en av dem har lagt ned, og den formidable utviklingen som alle har hatt, sier en stolt fylkesformann.

 

Deltakerne fikk god trening i både det å holde taler, en-mot-en-debatter og paneldebatter. Og deltakerne fikk god konkurranse fra både sitt eget fylkeslag, og deltakerne fra Nordland og Finnmark FpU. Deltakerne var delt inn i to grupper, hvor generalsekretær i FpU, André Bråthen var gruppeleder for den ene og tidligere fylkesformann i Troms FpU, Tonje Lavik var gruppeleder for den andre.

 

De var begge imponert over nivået i gruppene, og over fremgangen som deltakerne hadde. Lavik sa etter skoleringen at hun var ufattelig imponert over fremgangen til alle deltakerne i løpet av helgen.

 

  • Nivået var skyhøyt, og jeg gleder meg til å følge den videre utviklingen, uttalte hun videre.

 

Bråthen var imponert over hvor mye enkelte av deltakerne klarte å utvikle seg på to dager. Og synes det artigste med å få være gruppeleder på en debattantskolering, er å følge med på utviklingen til hver enkelt deltaker.

 

Formennene i Harstad og Tromsø FpU, Martine Tennholm Kristoffersen og Alexander Wollmann er begge fornøyd med helga. De var begge enig i at det var tungt, men utrolig lærerikt, og veldig gøy å se alle deltakerne sin fremgang på så kort tid.

 

  • Gruppelederne var kjempeflinke, og gjorde en fantastisk jobb med skoleringen, fortsetter Wollmann.

 

De er begge enige i at den store utviklingen skyldes gode gruppeledere, men ikke minst en enorm innsats fra alle deltakerne.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized