Ungt talent i fra Troms

Nylig deltok Alexander Wollmann fra Tromsø FpU på sin første av flere samlinger, som deltager på talentprogrammet til Fremskrittspartiets Ungdom. Talentprogrammet er kjent som et av landets tøffeste politiske skoleringsprogram for ungdom under 18.  

 

Hvert år søker mange unge engasjerte FpUere på denne skoleringen, men kun få av de som søker blir tatt med i talentprogrammet til Fremskrittspartiets Ungdom.

-Jeg er utrolig takknemlig for at Fremskrittspartiets Ungdom gir meg muligheten til å ta del i dette programmet og jeg gleder meg veldig mye til å begynne, sier Alexander Wollmann, formann i Tromsø FpU

Talentprogrammet er utviklet av Fremskrittspartiet, hvor formålet med programmet er å utdanne og gi erfaring til fremtidens politikere og ledere innad Fremskrittspartiet og Norge. Skoleringen skal utvikle og ruste FpUs yngste politiske talenter til å kunne møte de utfordringene man vil møte som politiker videre i livet.

-Jeg har stor tro på at det vil bli tøft, men jeg er veldig klar på å utvikle meg selv som engasjert ungdomspolitiker, til en framtid innenfor politikk hvor jeg kanskje en dag sitter i formannskapet i Tromsø, eller kanskje på høyere plan, forteller Wollmann.

-Det var også veldig spennende å møte de andre deltakerne, og jeg gleder meg til å jobbe i lag med dem dette året, legger han til.

 

Dyktig mentor

Alle de fem deltakerne på talentprogrammet har fått tildelt hver sin mentor, hvor Tromsø-gutten har fått tildelt Fredrik Juel Hagen, fra sentralstyret i FpU.

– Jeg har stor tro at Alexander vil klare seg bra i skoleringen, og jeg gleder meg til å se utviklingen hans, men han skal få slite, forteller Hagen.

Neste samling for deltakerne er 11.-12. mars hvor de skal fokusere på ledelse, tale og medietrening.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized