Vant omvisning på Stortinget

Vegard Braathen fra Harstad & Omegn FpU, Malin Nordheim fra Lenvik & Omegn FpU og Caroline Gabrielsen fra Tromsø FpU ble de heldige vinnerne av dugnadskonkurransen til Troms FpU. De vant en tur til Oslo, med omvisning på Stortinget. 

Som premie for å selge mest vaskepulver fikk man en dag i Oslo med omvisning på Stortinget med kommunikasjonsrådgiver Astrid Nordahl. Nordahl er også formann i Trøndelag FpU, og det var artig for deltakerne å se hvor langt man kan nå om man står på og jobber hardt. Nordahl fortalte deltakerne litt om historien til Stortinget, og de fikk prate litt med Bård Hoksrud som ga tips og noen oppmuntrende ord! Nordahl fortalte også litt om sin politiske karriere, hvordan det var å være trainee på stortinget og hvordan det er å jobbe på stortinget. Det var i følge Malin Nordheim veldig lærererikt og inspirerende, og Nordheim tror at om noen år så vil det igjen være trainee fra Troms FpU på Stortinget!

Omvisningen var etterfulgt av en god middag sammen med formann i FpU Bjørn-Kristian Svensrud og 1. Nestformann i FpU Kristian Eilertsen. Her fikk vinnerne mulighet til å spørre våre formenn om de spørsmålene de måtte ha og om tips og triks for å komme seg opp og frem innenfor politikken.

Denne turen var svært lærererik for meg og jeg syntes det var spennende med omvisning på stortinget sier Gabrielsen. Jeg fikk i tillegg masse ny motivasjon til å stå på videre!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized