Jentene styrer i Troms!

I helgen gjennomførte Troms FpU ekstraordinært fylkesårsmøte, der det blant annet ble valgt nytt fylkesstyre. Bakgrunnen for det ekstraordinære fylkesårsmøte var at tidligere fylkesformann, Kristian Eilertsen i april ble valgt inn i FpUs sentralstyre som 1. nestformann!

I etterkant av FpUs landsmøte sa Kristian Eilertsen følgende:

“For meg er det viktigste å utvikle ny politikk, da særlig i forbindelse med FpUs og FrPs programarbeid. Utvikling av de mange talentene som er i organisasjonen er også svært viktig for meg, og en god debattantskolering vil derfor prioriteres. Og ikke minst, være formannens høyre hånd.”

Tonje Lavik ble enstemmig valgt som ny fylkesformann i Troms FpU.

– Jeg er ydmyk og rørt over den tilliten årsmøtet gav meg som ny fylkesformann, og jeg skal gjøre mitt ytterste og aller beste for å gjenvinne årets fylkeslag på sommerleiren, samt å bygge laget videre, sier Lavik.

Det ble en tårevåt affære da tidligere fylkesformann, Kristian Eilertsen ble takket av med video og en inngravert klokke der det stod “du må huske på kor du kommer fra”.

– Selvsagt var det trist å takke av en god kollega, en god venn og et stort forbilde! Kristian er den som virkelig har hjulpet meg til å utvikle meg politisk, slik som han har gjort med svært mange andre i fylkeslaget også, sier nyvalgt fylkesformann, Tonje Lavik.

– Likevel er det betryggende å vite at Kristian fortsatt kommer til å bo i Troms, og visst jeg kjenne Kristian så godt som jeg tror jeg gjør vet jeg at han kommer til å bidra i både fylkeslaget, og også våre tre lokallag fremover, fortsetter Lavik.

Det nye styret i Troms FpU ser etter helgens ekstraordinære årsmøte slik ut:

Formann – Tonje Lavik
Nestformann – Malin Nordheim
Økonomiansvarlig – Anne Grethe Svee Strande
1. Vara – Ann-Michelle Kristoffersen

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized