Strategihelg

20. – 22. mai hadde fylkesstyret i Troms FpU strategisamling i Oslo. I løpet av helgen ble det blant annet lagt planer for resten av året, med mange spennende aktiviteter og happenings for våre medlemmer.

– Noe av det viktigste vi holder på med nå er å planlegge det neste halvåret! Min største motivasjon er å utvikle enda flere talenter, ha kule arrangementer og øke medlemsmassen, forteller fylkesformann Tonje Lavik.

Lørdag 21. mai deltok fylkesstyret på Vestfold FpUs årlige tur til Tusenfryd sammen med en hyggelig gjeng fra Vestfold.

– Det er viktig å opprettholde det gode samarbeidet mellom Troms og Vestfold FpU, og jeg er glad for at to fylkeslag på hver sin side av landet kan motivere hverandre, komme med innspill og ideer til hverandre og ikke minst ha det gøy sammen, sier fylkesformann Tonje Lavik.

Til helgen har Troms FpU ekstraordinært fylkesårsmøte der det skal velges nytt fylkesstyre etter at tidligere fylkesformann, Kristian Eilertsen ble 1. nestformann i FpU sentralt. I etterkant av FpUs landsmøte i april sa Eilertsen følgende:

“For meg er det viktigste å utvikle ny politikk, da særlig i forbindelse med FpUs og FrPs programarbeid. Utvikling av de mange talentene som er i organisasjonen er også svært viktig for meg, og en god debattantskolering vil derfor prioriteres. Og ikke minst, være formannens høyre hånd.”

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized