Klar for landsmøtet!

Valgkomiteens innstilling til nytt sentralstyre i FpU ble lagt frem tirsdag 15.mars. Valgkomiteen har enstemmig  innstilt formann i Troms FpU, Kristian Eilertsen som ny 1.nestformann i FpU.

Førstkommende helg, altså 09.-10.april reiser åtte representanter fra Troms FpU ned til Oslo for å delta på FpUs landsmøte. Der skal det blant annet velges nytt sentralstyre og vedtas ny politikk.

Fylkesformann, Kristian Eilertsen ser frem til helgen.
– Det er med stor ydmykhet at jeg takker for innstillingen som 1.nestformann i FpU. Jeg er utrolig motivert til å være med å bygge FpU enda sterkere nasjonalt, sier Kristian Eilertsen.

– I tillegg er det verdt å nevne at vi reiser ned med en av de største delegasjonen fra Troms på lang tid, og det er vi stolt av! Jeg ser frem til å se samtlige representanter fra Troms FpU kaste seg ut i viktige debatter til helgen, fortsetter Eilertsen.

De som representerer Troms på FpUs landsmøte til helger er Kristian Eilertsen, Tonje Lavik, Anne Grethe Svee Strande, Sander Stabell Pedersen, Malin Nordheim, Sondre Jakobsen, Kristine Markussen og Vegard Braathen.

– Vi fra Troms har sett frem til denne helgen lenge, og plutselig er den her. Dersom landsmøtet gir meg sin tillit vil jeg forvalte den med den største respekt, og være med på å gjøre FpU slagkraftig frem mot skolevalget neste høst, avslutter Eilertsen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized