Skoleturnè i Troms!

I perioden 29.februar-05.mars besøkte Troms FpU 10 videregående skoler i Troms fylke! Alle våre tre lokallag deltok aktivt under skolebesøkene, og det ble vervet mange nye medlemmer til Fremskrittspartiets Ungdom!

1.mars hadde Lenvik & Omegn FpU besøk av 1.nestformann i FpU, Bjørn-Kristian Svendsrud. Han holdt foredrag om skolepolitikk for 18 engasjerte medlemmer.

  • Jeg er ekstremt fornøyd med antallet som kom på medlemskvelden! Det var mange nye medlemmer som deltok aktivt, og stilte spørsmål, sier Malin Nordheim, lokallagsformann i Lenvik & Omegn FpU.
  • Dette beviser at vi har den beste politikken, og at ungdommer ønsker å få vite mer, legger hun til.

Svendsrud ble også med på skolebesøk på Bardufoss Høgtun Videregående skole den 2.mars.

Harstad & Omegn FpU fikk besøk av 2.nestformann, Petter Melsom den 3.mars, der han også holdt foredrag om skolepolitikk for 13 engasjerte medlemmer!

  • Skolepolitikken til FpU er noe som engasjerer våre medlemmer. Valgfritt sidemål, fritt skolevalg og lærerevaluering er vinnersaker blant elever og medlemmer, sier Sander Stabell Pedersen, lokallagsformann i Harstad FpU.

Melsom ble også med på skolebesøk på Stangnes Videregående skole den 4.mars.

Fylkesformann, Kristian Eilertsen er meget fornøyd med innsatsen som er lagt ned under alle skolebesøkene og medlemskveldene i Troms FpU.

  • Det er ingenting som gleder meg mer enn å se engasjement smitte over til nye medlemmer! Vi har et veldig godt lag i Troms som spiller hverandre gode. Det er helt avgjørende at vi får flere med på laget, avslutter Eilertsen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized