Andre samling i talentprogrammet

I helgen har de utvalgte i Troms FpUs talentprogram gått gjennom andre del. Denne samlingen har det vært intensiv mediehåndtering, krisehåndtering og terping på politiske temaer. Deltakerne har blitt grillet og drillet i Fremskrittspartiets politikk og våre løsninger.

  • Jeg er ekstremt stolt over deltakerne i talentprogrammet! Troms FpU har lenge utviklet talenter, både til FrP og til Hovedorganisasjonen. Helgens utfordringer har på ingen måte vært lette, og deltakerne har virkelig fått gått ut av sin komfortsone i store deler av helgen, sier fylkesformann, Kristian Eilertsen.

Helgens samling fant sted i Tromsø og skoleringen foregikk på fylkeshuset. Talentprogrammet i Troms FpU er helt ferskt og dette er første gang det arrangeres.

  • Jeg blir ikke overrasket dersom de deltakerne som har gått gjennom denne samlingen blir fremtidens sentralstyremedlemmer, rådgiverer, statssekretærer og kanskje statsråder, legger Eilertsen til.

Det gjenstår en samlig til av Troms FpUs talentprogram. Denne vil finne sted nærmere sommeren. Frem til da vil deltakerne få oppgaver å bryne seg på. Blant annet skal samtlige deltakere holde innlegg under det årlige Landsmøtet i Fremskrittspartiets Ungdom.

  • Troms FpU har som mål å utvikle nye talenter, og det mener jeg absolutt vi har klart å gjort. Talentprogrammet er skreddersydd for å skape fremtidens ledere, avslutter Kristian Eilertsen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized