Troms FpUere på FpUs Fremtidskonferanse

Under årets Fremtidskonferanse som fant sted i Oslo den 23. – 24. november deltok seks stykker fra Troms FpU. Delegasjonen fra Troms FpU reiste ned fredag 22.november og fikk omvisning på kommunal- og regionaldepartementet med statssekretær Per-Willy Amundsen.

Besøk i departementet

Deltagerne fra Troms var så heldig at det lot seg gjøre å få til et kjapt besøk med statssekretær og Harstadværing, Per-Willy Amundsen i Kommunal- og regionaldepartementet. FpUerne fikk et lite innsyn i hvordan hverdagen for den nye regjeringen er i et av de viktigste og tyngste departementene.

– Det var utrolig spennende at vi fikk besøke FrPs statssekretær i Kommunaldepartementet. Det er helt tydelig at det er viktig for folk flest at det er en FrP-hand med på rattet når mange enkeltsaker skal avgjøres i departementet, sier politisk nestformann, Ida Gårseth Hov.

Faglig påfyll

Statsråd Torbjørn Røe Isaksen og Ida Gårseth Hov
Statsråd Torbjørn Røe Isaksen og Ida Gårseth Hov

Det ble holdt mange gode og interessante foredrag på fremtidskonferansen. Blant annet var kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen innom og holdt foredrag om H-FrP-regjeringens skolepolitikk. Også et gammelt FrP-ansikt tok turen innom konferansen. Tidligere FpU-formann Tor Mikkel Wara holdt et fantastisk foredrag om kommunikasjon og ideologi.

– Jeg er veldig fornøyd med de gode foredragene vi fikk på konferansen. Jeg var spesielt fornøyd med kunnskapsministerens foredrag, da skolepolitikk er min hjertesak. Også Tor Mikkel Wara var svært god, sier Gårseth Hov.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized