Medlemsmøte i Lenvik & Omegn FpU

Søndag 8. desember hadde Lenvik & Omegn FpU medlemsmøte. Det ble blant annet holdt foredrag om asyl- og innvandringspolitikk og om FrP som organisasjon.

«Vår tids største utfordring»

Fylkesformann Kristian Eilertsen var invitert for å snakke om asyl- og innvandringspolitikk. Foredraget var glødende fra start til slutt, og Eilertsen tok for seg en rekke statistikker som viser mange av utfordringene knyttet til innvandringen.

– Innvandring og folkeforflytning er uten tvil vår tids største utfordring. Det handler ikke om å være for eller mot innvandring, men det handler om hva som er en bærekraftig innvandring for samfunnet vårt, sier Kristian Eilertsen.

Gruppeleder for Troms FrP, Line Miriam Sandberg.
Gruppeleder for Troms FrP, Line Miriam Sandberg.

Fortalte om å være nye i FrP

Gruppeleder for Troms FrP på fylkestinget, Line Miriam Sandberg tok også turen innom medlemskvelden. Sandberg fortalte om hvordan det er å være ny i FrP og gikk gjennom FrPs oppbygging fra bunn til topp.

Det var 12 medlemmer som tok seg tid en søndags kveld til å komme på møtet. Etter foredragene var det sosialt samvær med pizzaspisning i kjent FpU-stil.

– Det var en vellykket og hyggelig kveld sammen med både nye og gamle medlemmer. Veldig bra at så mange kunne komme på en søndagskveld i advent, sier formann i Lenvik & Omegn FpU, Tonje Lavik.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized