Vil ha et regionalt scooterløypenett for folk flest

Troms Fremskrittspartiets Ungdom mener det er plass for både skiløpere og scooterkjøring i fjellheimen her i vår fantastiske landsdel. Derfor ønsker vi en nå oppmyking av regelverket.

Formann i Lenvik & Omegn FpU, Tor-André Kiil Mørkved og organisatorisk nestformann i Troms FpU, Magnus Johannessen.
Formann i Lenvik & Omegn FpU, Tor-André Kiil Mørkved og organisatorisk nestformann i Troms FpU, Magnus Johannessen.

Det mener politisk nestformann i Troms Fremskrittspartiets Ungdom, Ida Gårseth Hov. Tidligere denne måneden gjennomførte Lenvik & Omegn FpU i samarbeid med Troms FpU en scooteraksjon for å sette fokuset på behovet for en liberalisering av lovverket rundt bruk av snøscooter.

– Vi synes det er latterlig at Ola og Kari Nordmann som ønsker å kjøre scooter nærmest er tvunget til å ta scooteren på hengeren og kjøre over grensa, enten til Sverige eller Finland, for å få kjøre scooter lovlig, sier politisk nestformann i Troms FpU, Ida G. Hov.

Hov har skrevet et leserinnlegg som kan ventes på trykk i lokalmedia i Troms de kommende dagene hvor hun løfter opp og frem debatten rundt snøscooterkjøring i Midt-Troms.

– Mennesker som drar til utlandet for å kjøre scooter skaper masse verdier der i stedet for at vårt eget lille land kunne nytte godt av denne verdiskapingen. I Norge har vi flotte fjell og stor utmark som vi kan benytte oss langt bedre av, avslutter en energisk politisk nestformann.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized