To FpUere på stortingslisten

I helgen avholdt Troms Fremskrittsparti års- og nominasjonsmøte på Rica Ishavshotell i Tromsø. I forkant av møtet var det det knyttet mye spenning til hvem som skulle bli fylkespartiets listetopp til stortingsvalget.

Det var på forhånd klart at det kom til å bli en tøff og jevn kampvotering om førsteplassen på listen mellom Harstadværingen og FpU-kandidat, Per Willy Amundsen og stortingets visepresident Øyvind Korsberg.

Korsberg vant

Etter voteringen ble det klart at Øyvind Korsberg hadde vunnet mot Amundsen. 35 delegater gikk for Korsberg, mens 27 delegater gikk for Amundsen. Dermed blir Øyvind Korsberg Troms FrPs førstekandidat til høstens stortingsvalg.

– Jeg ønsker å gratulere Øyvind med førsteplassen på listen. Selv om FpU egentlig støttet Per-Willy, så er det ingen tvil om at Øyvind er en kjempekandidat med lang erfaring og faglig tyngde, sier Kristian Eilertsen, fylkesformann i Troms FpU.

Klar for valgkamp

Fylkesformann og Troms FrPs 8. kandidat til Stortinget, Kristian Eilertsen
Fylkesformann og Troms FrPs 8. kandidat til Stortinget, Kristian Eilertsen

Eilertsen er sammen med tidligere formann i Troms FpU, Kristoffer Kanestrøm, deeneste FpUerne på listen. Eilertsen fikk 8. plass, mens Kanestrøm endte på en 11. plass. Ungdomspartiet forbereder seg nå på en lang og tøff valgkamp for å beholde to representanter på stortinget.

– Nå begynner den virkelige jobben. Vi må vise at det ikke blir et reelt skifte med mindre vi får en sterkt, og jeg sier sterkt, Fremskrittsparti i regjering. Forskjellene mellom Høyre og Arbeiderpartiet er minimale, derfor nytter det ikke å stemme Høyre om man ønsker en annen politikk, sier en engasjert Eilertsen.

Tiden fremover vil vise hvordan meningsmålingene utvikler seg, men formann Eilertsen er ikke i det minste tvil om med hardt arbeid og mye engasjement så vil målingene løfte seg.

– Høyre og Arbeiderpartiet skal ikke få sove godt i månedene som kommer, tilføyer Eilertsen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized