Ny aktivitet i Tromsø

Torsdag 23. januar hadde Tromsø FpU stand på Breivika og Breivang VGS. Det ble suksess og lokallaget fikk nye medlemmer. På kvelden sto medlemsmøte og pizza på agendaen.

Etter et år med litt rot og et lokallag som ikke fungerte helt ser ting nå ut til å gå mye bedre. Det nye styret er i full gang med møter, medlemskvelder og skolering.

Fotograf: Magnus Johannessen
FpU-veteran Bjørn-Gunnar Jørgensen rocket medlemsmøtet med FrPs samferdselspolitikk

– Det er godt å ha kommet i gang igjen med aktiviteter og politisk arbeid, sier formann i Tromsø FpU, Martine Elise Haug. Hun føyer til at det har vært særdeles hyggelig å tilbringe dagen med så mange FpUere.

Lokallaget i Tromsø har allerede hatt stand på Pyramiden, og torsdag sto skolebesøk på toav byens skoler for tur – Breivika og Breivang VGS. Med seg på skolebesøket hadde de sentralstyremedlem i FpU, Tristan Dupré.

Senere sto medlemsmøte på Tromsø rådhus for tur, hvor blant annet Dupré holdt et glitrende foredrag om FpUs politikk. En gammel ringrev var også hentet inn for anledningen; tidligere sentralstyremedlem i FpU og FpU-veteran i Troms, Bjørn-Gunnar Jørgensen. Jørgensen har alltid hatt en forkjærlighet for raske biler, så samferdselspolitikk sto naturligvis på agendaen.

– Dette har vært en meget bra dag for lokallaget i Tromsø. Noen nye fjes, gode foredrag og et hyggelig lag gjorde dagen perfekt, sier Magnus Johannessen, organisatorisk nestformann i fylkeslaget.

Fotograf: Magnus Johannessen
Ramona Hallen, Tristan Dupré og Martine Haug.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized